Over ons

Over de Bijtelling berekenen

Waarom wij deze website zijn gestart? Omdat we het lastig vonden om een makkelijke tool te vinden die voor ons de bijtelling kon berekenen. Elk jaar weer is de bijtelling een onderdeel van de belastingaangifte. Reden voor ons om ons te verdiepen in de werking van deze regeling. Wij hebben na veel studie deze website gelanceerd met als doel het vereenvoudigen van de berekening van de bijtelling bij je lease auto. Ervaring leert ons dat meer mensen zoeken naar een vereenvoudiging van de berekening. Dat is de reden geweest dat wij een overzichtelijk en eenvoudige reken tool hebben ontwikkeld die het allemaal weer net wat makkelijker maakt.

In slechts enkele stappen een gedegen berekening

Met slechts enkele gegevens snel de bijtelling duidelijk hebben. Dat is waar we voor staan. Recht toe recht aan iedereen moet met onze tool uit de voeten kunnen. Wat heb je dan minimaal nodig voor de berekening? Om een gedegen berekening te maken heb je minimaal nodig, de cataloguswaarde van de auto, het bijtellingspercentage van de lease auto waar je in rijdt, het belastingspercentage wat op jouw situatie van toepassing is en de hoogte van je eigen bijdrage welke je al via je salaris betaald. Met deze gegevens kun je simpel de bijtelling naar voren halen.

Samen met onze bezoekers ontwikkelen wij graag verder.

Wij doen het natuurlijk niet alleen voor onszelf. Wij willen onze website informatief laten zijn voor een brede doelgroep. Zo zijn wij dan ook altijd opzoek naar aanvullende informatie. Heb je tips over het opzoeken van bijvoorbeeld de cataloguswaarde van een auto? Dan horen wij dat graag. Wij zullen dan deze tips plaatsen op onze website, zodat andere bezoekers hier ook wat aan hebben. Alleen kunnen wij dit niet, we hebben jou als bezoeker dan ook hard nodig. Samen kunnen we van dit platform een kennisbank maken waar veel mensen iets aan hebben. Heb je een tip of suggestie? Laat het ons dan weten via onze contact pagina. Wij nemen alle tips en suggesties serieus en komen zo snel mogelijk bij je terug. We kijken uit naar je reactie.

©2014 Debijtellingberekenen.nl - Partners - Disclaimer - Over ons - Contact -